Published on 18 juni 2019 by

WERKENDAM – Veel ouderen in Werkendam bestellen een warme maaltijd aan huis. Deze worden rondgebracht door vrijwilligers. Mensen die graag iets voor een ander betekenen.

Zij halen de maaltijden op rond 11.15 uur bij de keuken van Goezate, waarna deze worden rondgebracht door heel Werkendam. Dit zou ongeveer een uur in beslag moeten nemen, aangezien ook de laatste maaltijden nog warm moeten worden afgeleverd. Nu zit men met een groeiend aantal maaltijden waardoor het op bepaalde dagen erg druk wordt voor één chauffeur. Men is dus heel hard op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor de maandag, dinsdag en/of donderdag, die de beschikking hebben over een auto.

Werkendam heeft een erg gezellig team van maaltijd chauffeurs. U mag altijd een keer meerijden met iemand, om te bekijken of het geschikt werk voor u is. U ontvangt een vergoeding van 32 cent per gereden kilometer en de mogelijkheid tot deelname aan cursussen en trainingen via de vrijwilligersacademie. Meer informatie kunt u krijgen bij Trema Welzijn, op telefoonnummer 0183 – 40 84 44 of fenna.vogelsang@trema.org.

Category