Published on 14 mei 2019 by

ALMKERK – Stichting Jeugdwerk Almkerk, beter bekend als De Soos, bestaat 50 jaar en dat gaat groots gevierd worden. In de polder van Almkerk wordt momenteel hard gewerkt om het festivalterrein gereed te maken voor de 5000 bezoekers die worden verwacht.

Aan de Duijlweg tussen Almkerk en Dussen is een grote festivaltent herrezen waar komende zaterdag onder andere BLOF, Ronnie Flex, Snollebollekes en de WC Experience op het programma staan. Een gevarieerd programma voor jong en oud. Voordat het festivalterrein open kan voor publiek wordt er een week lang hard gewerkt. Bart de Peuter van het promotieteam zegt: “Op de dag zelf verwachten we met ongeveer 200 vrijwilligers te zijn om dit allemaal mogelijk te maken. Zowel de huidige vrijwilligers, als de oud vrijwilligers van de stichting steken de handen uit de mouwen om Benederpop tot een succes te maken”.

Maandag is men begonnen met de tent, dinsdag is het podium gebouwd en de komende dagen zullen het licht en geluid, de barren en andere faciliteiten worden opgebouwd. Het festival is bijna uitverkocht, dus wie er nog bij wil zijn moet snel zijn en kan daarvoor terecht op de website van Benederpop.

Category