Burgemeester bezoekt Maranathakerk

30 maart 2024, 05:43


Regio Info

WERKENDAM – Op zaterdag 13 april om 15.00 uur, met een inloop vanaf 14.30 uur, zal burgemeester Lichtenberg aanwezig zijn bij de officiële presentatie van het boek ‘Aangesproken door glas’ in de Maranathakerk in Werkendam.

Het rijk geïllustreerde boek vertelt aan de hand van de acht glas-in-loodramen in de kerk over het ‘Onze Vader’, het gebed dat iedereen kent. Bij de beschrijving van elk raam wordt ingezoomd op de details en de symbolen die gekozen zijn om dit gebed gestalte te geven. De uitgever van het boek Marcel Vaandrager en de fotografe van de prachtige foto’s Irene Damminga zullen ook aanwezig zijn.

Het boek zal na de presentatie te koop zijn voor € 9,95. In de voorverkoop is het boek te koop door 9,00 over te maken op IBAN: NL91 RABO 0368703371 van het College van Kerkrentmeesters, onder vermelding van ‘boek’ en uw postcode en huisnummer. Iedereen is van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in de Maranathakerk aan de Gedempte Haven 1 in Werkendam.