Hospice Altena heeft grond aangekocht

29 maart 2024, 16:19


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Stichting Hospice Altena heeft definitief het stuk grond aan de Vlietstraat in Sleeuwijk aangekocht, waar het nieuwe hospice gebouwd zal worden. Dat maakt de stichting bekend.

Buurtbewoners hebben momenteel een bezwaarprocedure lopen bij de Raad van State in Den Haag. Ze geven aan op zich geen bezwaar te hebben tegen de komst van het hospice, maar zijn van mening dat de gemeente Altena de verkeerde locatie heeft gekozen met de Vlietstraat. Aangezien deze procedure nog gaande is en de aankoop van de grond nog niet definitief was, heeft de stichting medio februari het bouwbord aan de Vlietstraat tijdelijk verwijderd.

Stichting Hospice Altena nodigt iedereen uit om een donatie te doen of een obligatie aan te kopen. Kijk hiervoor op www.hospice-altena.nl.