Ouders van vermiste Yoran Krol uit Sleeuwijk doen oproep op sociale media

24 maart 2024, 10:48


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – De ouders van de vermiste 16-jarige Yoran Krol uit Sleeuwijk hebben een oproep gedeeld op sociale media om uit te blijven kijken naar mogelijke sporen van de jongen.

Nu er weer meer mensen op en aan het water te vinden zijn en er vermoedelijk veel mensen in de uiterwaarden te vinden zijn, willen de ouders van de vermiste jongen uit Sleeuwijk de vermissing weer onder de aandacht brengen. Het zoekgebied is met name tussen Gorinchem richting Rotterdam en Gorinchem richting Biesbosch.

In het bericht op Facebook wordt ook de zoekkaart gedeeld, waarop een aantal voorwerpen staan die Yoran bij zich had. De bomberjack die op de zoekkaart staat, is al eerder door oplettende wandelaars gevonden.