Ontdek het christelijk geloof met Alpha Altena

24 maart 2024, 10:36


Regio Info

SLEEUWIJK – Is er meer? Vraagt u zich dit ook wel eens af? Heeft u altijd al meer willen weten over God? Over Jezus? Over wie Hij was en is? Of kent u iemand die deze vragen heeft? Dan is er Alpha Altena.

Een plaats waar u op een ontspannen manier mag ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Met een kleine groep gaat men gedurende tien weken op ontdekkingstocht naar antwoorden op levensvragen. Samen eten, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. Alphacursussen zijn gratis en inclusief een maaltijd.

De avonden beginnen om 18.30 uur en duren tot 21.00 uur. De start is op dinsdag 2 april aan De Hoogjens 46 in Sleeuwijk. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om mee op ontdekkingstocht te gaan. Mail naar alpha@deburchtsleeuwijk.nl om u aan te melden of voor meer informatie.