Inschrijfdagen op vmbo Schans in Sleeuwijk

24 maart 2024, 10:38


Regio Info

SLEEUWIJK – Op dinsdag 26 en woensdag 27 maart organiseert vmbo Schans in Sleeuwijk inschrijfdagen voor nieuwe brugklasleerlingen.

Persoonlijk contact vindt men op Schans erg belangrijk en daarom kunnen ouders/verzorgers hun kind aanmelden voor de inschrijfdagen via de website: Inschrijven bij Schans (cvo-av.nl) Leerlingen met een vmbo basis, kader, gemengd of theoretisch advies zijn van harte welkom bij Schans, een kleine vmbo school met veel aandacht voor iedere leerling. Een school waar iedereen wordt gezien. Waar leren wordt gecombineerd met doen in de praktijk. Er zijn stages in elk leerjaar en werkweken naar o.a. Texel.

Bij Schans kom je verder, want na Schans gaan veel leerlingen naar het mbo of havo en uiteindelijk zelfs hbo. In andere leerjaren instromen behoort bij Schans ook tot de mogelijkheden. Leerlingen die graag willen overstappen van opleiding kunnen daarvoor contact opnemen met de school.