Terug in de tijd bij De Soos Almkerk op 23 maart

22 maart 2024, 15:58


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 23 maart keert De Soos Almkerk terug met de OLA! Het wordt een speciale avond voor de oude Lullen van 25+ om alle herinneringen van hun jeugd op te halen, na lange tijd weer is lekker los te gaan op Hollandse hits en weer vrienden van toen te zien.

De algemeen voorzitter van De Soos Almkerk, Nils, legt uit waarom er zoveel waarde aan deze avond hangt: “Voor velen vertegenwoordigt De Soos een mooi stukje geschiedenis uit hun leven. Het was dé plek waar de jongeren uitgingen vanaf hun 15e. Het voorzien van deze brengt een vreugde met zich mee, het is onwerkelijk om te zien hoe alle oude lullen reageren en genieten van deze avond. ” Deze editie van de OLA is er geen artiest, maar een thema gekozen: Hollands! Terug naar de tijd van Nederlandse trots met klassieke hits als Doe maar, De Dijk, The Golden Earring en BLØF . Verwacht een avond vol bekende deuntjes, dus haal een oranje outfit uit de kast voor een feestelijke avond.

De deuren van De Soos openen op zaterdag 23 maart vanaf 21.00 uur. Een kaartje voor dit feest kost 8 euro. De kaarten zijn online en aan de deur verkrijgbaar. Voor meer informatie en updates, volg De Soos Almkerk op sociale media.