Expositie penselen in de ruimte

4 februari 2024, 15:32


Regio Info

WOUDRICHEM – Bezoek van 22 januari tot en met 29 februari de expositie Penselen in de Ruimte.

De Illustratie Ambassade organiseert deze expositie in samenwerking met de CPNB en toont de bekroonde illustraties op indrukwekkend formaat. Tijdens deze expositie staan illustraties en de illustratoren in de spotlight. Niet alleen kunt u door het grote formaat alle details van de illustraties tot u nemen, maar u leert ook meer over de illustratoren en de boeken waarin de illustraties zijn verschenen. Kom in aanraking met nieuwe werelden, prachtige beelden en laat uw fantasie de vrije loop wanneer u naar deze bekroonde illustraties kijkt.

De expositie is in de bibliotheek vestiging in De Werf in Woudrichem en toegankelijk tijdens de openingstijden.