Economische Adviesraad Altena zoekt leden

3 december 2023, 13:06


Regio Info

ALTENA – Bent u geïnteresseerd in de economische ontwikkeling van de gemeente Altena? Zo ja, dan is de gemeente Altena op zoek naar u.

Als lid van de Economische Adviesraad Altena vertegenwoordigt u het bedrijfsleven, onderwijs of overheid in de gemeente Altena. U bent in staat om nauw contact te houden met uw netwerk en andere belanghebbende organisaties. U herkent signalen uit de samenleving en maakt deze bespreekbaar bij andere adviesraadleden om samen tot een advies te komen voor het college van burgemeester en wethouders. De adviesraadleden vertegenwoordigen samen de 3O’s, oftewel, het onderwijs, de ondernemers en de overheid. De Economische Adviesraad Altena streeft hiermee gezamenlijke belangen na.

Is dit wellicht iets voor uw? Kijk dan op gemeentealtena.nl voor alle informatie voor deze 3 functies. Voor vragen over de inhoud van de functie of het sollicitatieproces kunt u contact opnemen met Britt Parijs, Beleidsadviseur Economie via het e-mailadres b.parijs@gemeentealtena.nl.