NPO Radio 2 Top 2000 Stembus in Woudrichem

29 november 2023, 20:44


Lokaal Nieuws

WOUDRICHEM – De lijst der lijsten… wie kent de NPO Radio 2 Top 2000 nu niet? Al jarenlang een traditie tussen kerst en oud & nieuw! Stemmen op uw favoriete nummers kan in de stemweek, die dit jaar gehouden wordt van 1 tot en met 8 december.

In die week rijdt de NPO Radio 2 Top 2000 Stembus door het hele land om mensen de gelegenheid te geven om te stemmen. En dit jaar komt de Stembus ook naar Woudrichem. Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd organiseert op vrijdagavond 29 december het Groot Woerkums Top 2000 Café. Zij zijn al heel druk met de voorbereidingen voor dat concert. Tijdens een repetitie zal de Stembus langs komen in Woudrichem om eens polshoogte te nemen bij KNS en hoe het met die voorbereidingen staat.

De Stembus staat op dinsdagmiddag 5 december tussen ongeveer 15.00 en 15.30 uur op ’t Rond in Woudrichem. De radio dj’s bezoeken die middag de repetitie van Kunst Na Strijd en zullen voorzitter Martine in ’t Veld interviewen. Uiteraard kunt u bij de Stembus gaan stemmen op uw favoriete nummers voor de Top 2000.