Sinterklaas komt logeren op kinderboerderij Floreffehoeve

22 november 2023, 20:04


Regio Info

WERKENDAM – Dit jaar wordt kinderboerderij Floreffehoeve in Werkendam omgetoverd tot de ‘Sinterboerderij’. Dit komt namelijk omdat Sint en zijn pieten blijven logeren.

De Sint slaapt in een tent op de ‘sinterklaasringcamping’. Kom jij kijken waar de pakjes ingepakt worden, waar de pepernoten worden gebakken en wat er met alle verlanglijstjes gebeurt? Kom dan naar de Sinterboerderij in Werkendam. De Sinterboerderij is voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de Sinterklaasringcamping moet echter wel gereserveerd worden. Op de camping word je rondgeleid door de rondleid piet. Hij brengt je naar de leukste plekjes op de camping.

De kosten om de camping te bezoeken zijn 3,50 per persoon. Op de Sinterboerderij kan heerlijk winters gegeten worden, zoals verse stampotten en warme verse erwtensoep. Ook kan de pieten ontdekkingstocht worden gedaan met een educatief tintje, je gaat langs de schoorsteenschapen, de verlanglijstvogels of ga langs de cacaopauw. Iedereen is welkom op de Sinterboerderij op zaterdag 2 december 2023 van 09.00 tot 17.00 uur bij Kinderboerderij Floreffehoeve aan de Voorstevliet 29 te Werkendam. Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderij-werkendam.nl.