Winters programma in Andel 8 en 9 december

19 november 2023, 13:22


Regio Info

ANDEL – Oranjevereniging Juliana uit Andel organiseert op vrijdag 8 en zaterdag 9 december een winters programma in en rond de Romboutstoren.

Winterwonderland on Wheels wordt een verlicht spektakel met verlichte voertuigen. Van tractoren tot vrachtwagens, van karren achter auto’s tot auto’s, alles met 4 wielen en een motor helemaal verlicht met een winters thema in een parade van licht door Andel. Aansluitend opent vanaf 20.30 uur de pop-up dorpskroeg met een Apres Ski Party. Er is plaats voor 120 bezoekers.

Winterwonderland op zaterdag 9 december belooft een sprookjesachtige avond te worden. Op het plein is een sfeervolle locatie om de avond door te brengen. Denk aan de Romboutstoren in de spotlight, sfeervolle kraampjes met lekker eten, marshmallows roosteren bij het vuur en een echte bruine kroeg waar wat te drinken is.