Voorleesmoment voor de allerkleinsten

19 november 2023, 13:42


Regio Info

WOUDRICHEM – Bezoek het voorleesmoment voor de allerkleinsten op woensdag 13 december tussen 09.00 en 11.00 uur in de bibliotheek in Woudrichem.

Bij het voorleesmoment geniet u samen met uw kind van een mooi verhaal of prentenboek. Heerlijk ontspannen onder het genot van een kop koffie of thee. Naast het voorleesmoment kunt u ook het BoekStartkoffertje ophalen. Met het ophalen van het koffertje krijgt u een lidmaatschap voor de Bibliotheek. Zo kunnen jullie thuis ook lekker genieten van de (prenten)boeken, puzzels en andere materialen die speciaal voor de allerkleinsten door de bibliotheek geselecteerd zijn.

Bij ieder voorleesmoment is KrijgdeKleertjes ook aanwezig op De Werf in Woudrichem. Daar ruilt u de te kleine kleding van uw kind(eren) om voor andere kinderkleding in een maatje groter. Ruilen is gezellig, goed voor het milieu en voor je portemonnee.