Verkiezingsbijeenkomst CDA Altena in Andel

14 november 2023, 20:34


Regio Info

ANDEL – CDA Altena organiseert een exclusieve verkiezingsbijeenkomst met Eline Vedder, de nummer twee van de CDA-kieslijst.

De verkiezingskoorts stijgt. Terwijl prominente figuren van verschillende partijen elkaar op televisie proberen te overtreffen, vindt CDA Altena dat er te weinig tijd overblijft voor het echte verhaal. Het CDA ziet dat een groot deel van hun verhaal wordt overgenomen door partijen als BBB en NSC, zonder dat het CDA daar erkenning voor krijgt. Volgens hen is de nieuwe generatie CDA’ers wel in staat om het verhaal helder en duidelijk te presenteren.

CDA Altena wil persoonlijk en live het authentieke CDA-verhaal laten horen en erover discussiëren met een van de nieuwe gezichten van het landelijk CDA. Iedereen is welkom en wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn. De bijeenkomst vindt plaats in de Buitenhof in Andel, op 16 november om 20.00 uur met een inloop vanaf 19.30 uur.