Plannen voor zwembad Werkina door oprichters stichting ingediend bij gemeente

8 november 2023, 17:11


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – De oprichtsters van de Stichting Vrienden van Werkina hebben hun plannen voor het zwembad in Werkendam ingediend bij de gemeente Altena.

Hoewel de stichting pas een half jaar actief is, heeft ze in die korte periode al veel steun weten te verzamelen. Met een tulpverkoopactie, een fair, braderiekraam en activiteiten in het zwembad werden aanzienlijke bedragen opgehaald. De realiteit is echter ook dat er met de grootschalige, meerjarige renovatie een hoop kosten gepaard gaan.

Wethouder Shah Sheikkariem nam de plannen enthousiast in ontvangst en beloofde te onderzoeken op welke manier de gemeente kan bijdragen aan de uitvoering van de plannen. Tegelijkertijd daagde Sheikkariem de stichting uit om activiteiten te bedenken die bijdragen aan een vitaal Altena. De stichting stemde hiermee in en zal zich hierover buigen.