Feestavond voor muziekvereniging St. Caecilia Hank

8 november 2023, 15:01


Regio Info

HANK – Op 28 november viert muziekvereniging St. Caecilia Hank haar 95ste verjaardag met een feestelijk concert met de titel “Let’s Party”.

St. Caecilia Hank organiseert een feestavond waarbij het orkest zelf gezellige feestmuziek ten gehore geeft en daarna kunnen de leden ook zelf gaan feesten samen met het publiek. Na het opleidingsorkest en het groot orkest is er de afterparty, in Duitse sfeer met Die Knusteländer Bierfestkapelle en Blech Bizarr. De kaartverkoop is op zaterdag 11 november tussen 11.00 en 12.00 uur in het Uivernest. Kaartjes zijn ook te koop bij de beheerder van het Uivernest.

Die Knusteländer Bierfestkapelle is een gelegenheidsband met muzikanten uit Hank en omgeving. Blech Bizarr is een band met een Bömisch getint repertoire gericht op Tirolerfeesten en Duitse avonden. Deze band bestaat uit negen “bizarre” muzikanten en speelt de sterren van de hemel op hun eigen manier. Ze spelen handgemaakte arrangementen van meestal traditionele polka’s en marsen met een Böhmisch sausje.