31ste editie Kromme Keu Kerstoernooi

8 november 2023, 16:09


Regio Info

GENDEREN – In december van dit jaar organiseert Biljartvereniging De Kromme Keu uit Genderen weer een kersttoernooi. De Kromme Keu bestaat dit jaar 50 jaar. Reden voor een extra feestelijke editie.

Het Kromme Keu Kersttoernooi gaat op maandag 4 december van start. Tot en met maandag 19 november kunt u zich opgeven voor dit gezelligheidstoernooi bij Café ’t-Zwaantje in Genderen of bij toernooicoördinator Pim Bouman 06-11097884. Meedoen kost maar 50 dubbeltjes, maar de gezelligheid is groot. Martijn de Fijter uit Veen heeft de wisseltroffee al opgepoetst. Martijn werd op de feestelijke finale avond beloond met een mooie beker, de wisseltrofee en de eeuwige roem. Dit jaar is de finale avond gepland op donderdag 28 december. De finalewedstrijden beginnen om 19.00 uur.

Biljartvereniging De Kromme Keu is de grootste biljartverening van Genderen en omstreken. Elk jaar organiseert de club het kersttoernooi, waar gemiddeld zo’n 60 mensen aan deelnemen. De Kromme Keu is wekelijks in de avonduren met vijf teams actief bij De Koninklijke Nederlandse Biljartbond en middags met één team bij Verenigingen Bond Dagbiljart Midden-Brabant.