Laatste Mama Café Altena van dit jaar op 6 december

5 november 2023, 11:56


Regio Info

WOUDRICHEM – Op woensdag 6 december staat het laatste Mama Café Altena van dit jaar gepland.

Deze ochtend wordt het bij het Mama Café genieten van een Brabantse Koffietafel om de stress van Sint en Kerst aan te kunnen. Het Mama Café zal die ochtend prachtig versierd zijn. Als u naar het Mama Café wil komen, kunt u aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mamacafe-altena.nl.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Kinderopvang Buitengewoon in Woudrichem aan het Raadhuisplein 1. De ingang van de ruimte bij Kinderopvang Buitengewoon zit aan de zijkant van het gebouw, naast de natuurtuin. De banner van het Mama Café staat daar als herkenningspunt. U bent van harte welkom op 6 december van 09.30 tot 11.30 uur. Het Mama Café in Woudrichem wordt maandelijks georganiseerd door Kraamzorg Novo Peri, Praktijk Bijzonder en Kinderopvang BuitenGewoon.