Oerlemans Plastics organiseert Goede Doelen Actie

28 oktober 2023, 05:44


Regio Info

GENDEREN/GIESSEN – Voor de zevende keer organiseert Oerlemans Plastics de regionale Goede Doelen Actie in de gemeente Altena.

De verpakkingsproducent voelt een sterke verantwoordelijkheid om lokale initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan een welvarende samenleving. Voor deze actie stelt Oerlemans Plastics 5000 euro aan prijzengeld beschikbaar, wat wordt verdeeld onder drie lokale goede doelen die gevestigd en actief zijn binnen Altena.

Kent u een initiatief in Altena dat een regionaal maatschappelijk doel dient en financiële steun kan gebruiken, dan kunt u het voor 24 november aanmelden bij Carin van Herwijnen via cw@oerlemansplastics.nl. Initiatieven die in de afgelopen drie jaar al hebben gewonnen komen ditmaal niet in aanmerking.