Groot Woerkums Top 2000 Café

25 oktober 2023, 21:35


Regio Info

WOUDRICHEM – Het lijkt nog ver weg, maar zet ‘m alvast goud omrand in de agenda: vrijdagavond 29 december wordt namelijk een bijzondere avond. Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd organiseert die avond het Groot Woerkums Top 2000 Café in ’t Rondeel in Woudrichem.

Het Rondeel wordt omgetoverd tot een gezellig café. Het concert begint om 20.30 uur, waarbij u bent verzekerd van een avondvullend programma, zonder pauze. De bar in de foyer is dan ook gedurende de gehele avond geopend. Behalve Kunst Na Strijd treden ook verschillende solisten op. Zo is Sterre van Wijgerden behalve dirigente van All Tunes (het opleidingsorkest van KNS) ook zeer verdienstelijk zangeres. Zij zal dan ook diverse liedjes uit de ‘lijst der lijsten’ vertolken. Menzo Kortland is niet alleen bekend in zijn geboorteplaats Woudrichem, maar door heel Nederland, als beste imitator van het land. Een avond met Menzo betekent meestal feesten op muziek van Snollebollekes of Guus Meeuwis. 

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit concert te bezoeken. U kunt een VIP- of staanplaats kopen of via een sponsorpakket kaarten verkrijgen. Ga naar www.kunstnastrijd.nl , onder de button ‘Tickets Top 2000’ kunt u kaarten bestellen.