Cursus Digivitaler bij de bibliotheek

21 oktober 2023, 12:12


Regio Info

WERKENDAM – Regel zelf uw gezondheidszaken via internet. Kom er alles over te weten met de cursus ‘Digivitaler’ bij de bibliotheek.

Contact met de huisarts of het ziekenhuis verloopt steeds vaker digitaal via uw smartphone, tablet of computer. Denk bijvoorbeeld aan beeldbellen met de dokter, inloggen in een patiëntenportaal of het zoeken naar betrouwbare informatie op internet. Tijdens de cursus Digivitaler leert men u hoe dit werkt.

De cursus is gratis. U hoeft geen lid van de Bibliotheek te zijn om mee te kunnen doen. De cursus duurt 4 dagdelen en is op donderdag 2 november, donderdag 9 november, donderdag 16 november,  en op donderdag 23 november van 09.30 tot 12.00 uur bij de bibliotheek vestiging in het Vlechtwerk in Werkendam.