Mooie opkomst bazaar Maaswaarden ouderenzorg

14 oktober 2023, 05:51


Lokaal Nieuws

WIJK EN AALBURG – Vrijdag 13 oktober vond bij Maaswaarden ouderenzorg, op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg, de jaarlijkse bazaar/draaiavond plaats. Om 14.30 uur kon de organisatie de eerste bezoekers verwelkomen.

In het atrium stonden diverse kramen opgesteld. Kramen met o.a. bloemen, boeken, handwerkartikelen en kaarten. Verder kon men inschrijven op een boodschappenmand, mars-meppen, eendjes vangen of ballengooien. In het restaurant was het gezellig genieten en konden de bezoekers zich te goed doen aan koffie en thee met iets lekkers, friet en andere versnaperingen. Het rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 20.45 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting.

De opbrengst was ongeveer € 6.500, een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat veel leuke dingen die er op jaarbasis worden gedaan van het geld van o.a. de bazaar, worden bekostigd. De vele prijzen die er waren tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit Wijk en Aalburg en omringende dorpen.