EO Nederland Zingt met familie Van der Vijver in Genderen

3 oktober 2023, 16:31


Regio Info

GENDEREN – De Protestantse Kerk in Nederland werkt samen met EO Nederland Zingt om een avond te organiseren voor jong en oud. Op vrijdag 10 november om 20.00 uur treedt de familie Van der Vijver op in de Gereformeerde Kerk Genderen.

Samen zingen geeft een gevoel van verbondenheid, helemaal als dit op deze bijzondere wijze, met alle leden van één gezin gebeurt. Naast zingen heeft de familie Van der Vijver ook andere talenten waar de bezoekers van kunnen genieten. Toveren met zand, dans en schilderen. Iedere avond wordt live een schildering gemaakt voor het goede doel.

Gert van der Vijver was de eerste zandkunstenaar van Nederland. Hij maakt gebruik van een fascinerende kunstvorm: het zandschilderen. Gert gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op betoverede wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien. Tickets zijn te bestellen via www.zingenindekerk.nl.