ZVDO’74 wint van Argo

2 oktober 2023, 21:38


Sport Nieuws

ANDEL – Afgelopen zaterdag hebben de heren van ZVDO’74 uit Andel tegen Argo uit Sint-Oedenrode gespeeld.

De waterpoloërs hadden zich op een goed te spelen pot ingesteld waar winst te behalen viel. Maar de eerste periode verliep stroef. Argo kon tweemaal scoren. ZVDO’74 rekte het op naar 4-2 voorsprong. De tweede periode werd het na een aantal strafworpen links en rechts uiteindelijk 6-5. Emiel Goedel kon in de laatste seconde van deze periode nog net het verschil maken. Hans Bak attendeerde de heren erop om feller te gaan spelen en om druk uit te oefen op de tegenstander.

Het pakte iets beter uit en de derde periode werd de score uitgebreid naar 12-6. De laatste periode werd het verschil in zwemmend vermogen duidelijk. ZVDO’74, hiermee in het voordeel, snelde zich vaak naar het doel. Argo bleef voet bij stuk houden, maar de drie punten waren voor ZVDO’74 met een uitslag van 15-7.