Ontdek de Smaak van Cultuur

30 september 2023, 14:41


Regio Info

WOUDRICHEM – Op vrijdag 13 oktober ontdekt u de Smaak van Cultuur in de Bibliotheek in Woudrichem. Om 12 uur bent u welkom voor een lunch bestaande uit gerechten uit verschillende culturen. Iedereen is van harte welkom om nieuwe smaken te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Wanneer u mee komt lunchen, neemt u iets te eten of drinken mee. Uit uw eigen cultuur en misschien wel uit uw eigen keuken. Maar ook als u geen keukenprins(es) bent, bent ue van harte welkom. Neem een kleine portie mee, zodat men geen eten weg hoeven te gooien.

De middag draait om het leren kennen van nieuwe eetgewoontes, smaken en het contact leggen met nieuwe mensen. Het belooft een gezellige middag te worden, bent u erbij? Meld u aan via de website www.bibliotheekaltena.nl en laat dan weten wat voor hapje/drankje u meeneemt. Vergeet niet uw bord, beker en bestek mee te nemen!