Informatie over levensvolmacht en testament

30 september 2023, 16:56


Regio Info

SLEEUWIJK – Bezoek de informatieavond over levensvolmacht en testament in Sleeuwijk op 18 oktober.

Een ingrijpende operatie, ongeluk of bijvoorbeeld dementie kan ertoe leiden dat u plotseling uw financiële, persoonlijke of medische zaken niet meer zelf kunt regelen. U wordt dan afhankelijk van anderen. Hoe zorgt u ervoor dat uzelf invloed hebt op wie uw zaken dan regelt? En wat kunt u doen om het na uw overlijden goed geregeld te hebben? Deze onderwerpen, levensvolmacht en testament, zullen tijdens deze bijeenkomst besproken worden door notaris Stephan de Kort en toegevoegd notaris Mariska Dalmijn – Verkooijen van De Rivieren Notarissen.

Deze informatieavond wordt aangeboden vanuit de Reumapatiëntenvereniging regio Gorinchem. Iedereen is welkom op 18 oktober om 19.30 uur in Dorpshuis De Bolderik aan de Nanningh Keyserstraat 2 in Sleeuwijk. Aanmelden kan via de website www.derivierennotarissen.nl/lezingen/reumapatientenvereniging-regio-gorinchem/.