Gert-Jan Segers in Almkerk voor collegetouravond

30 september 2023, 17:24


Regio Info

ALMKERK – Op woensdag 11 oktober organiseert ChristenUnie Altena in samenwerking met PerspectieF een collegetouravond met Gert-Jan Segers in Almkerk.

Begin 2023 nam Segers afscheid als partijleider van de ChristenUnie en van de Haagse politiek. Op deze avond heeft u de kans om hem alles te vragen over zijn drijfveren, zijn ervaringen en de zin en onzin van politiek. Ook uw idealen, dromen en zorgen krijgen alle ruimte. Na afloop kan er onder het genot van een hapje en een drankje worden nagepraat. Dan is ook het nieuwe boek ‘Macht en onmacht’ van Segers verkrijgbaar.

Deze avond is voor alle leeftijden. Reserveer een gratis plek via het e-mail adres secretariaat@altena.christenunie.nl. De locatie is ’t Wapen van Emmickhoven aan de Brugdam 5 in Almkerk. De zaal gaat open om 19.45 uur. De aanvang van het programma is om 20.00 uur.