Lock, Stock & Barrel treedt op in Xinix

22 september 2023, 21:37


Regio Info

NIEUWENDIJK – Xinix lanceert een nieuw concept: Xinix Sunday Sessions. Voor de echte luisteraars van goede muziek organiseert Xinix zitconcerten op zondagmiddag. Trio Lock, Stock & Barrel bestaat uit enthousiaste, bevlogen muzikanten en zij trappen af op zondag 24 september 2023.

Trio Lock, Stock & Barrel is een akoestische liveband met covers die blijven verrassen. Grote hits en Guilty Pleasures van alle tijden ondergaan een ware metamorfose en worden smeuïg in een akoestisch krokant jasje verpakt. Ze brengen deze muziek in diverse stijlen zoals bluegrass, folk, jazzy, country, pop en nog veel meer. De spontane vrolijkheid van zangeres Bettina, het strakke gitaarspel van snarenman Ernst en de swingende basis van contrabassist Willem, dit aangevuld met meerstemmige zang en tal van instrumenten, zorgt ervoor dat een optreden tot het eind blijft boeien.

Lock, Stock & Barrel is muzikaal creatief met hun eigenzinnige en soms hilarische arrangementen en weet het publiek daardoor steeds te verrassen. Het trio beseft dat stilzitten moeilijk gaat worden tijdens dit luisterconcert, maar dat hoeft dan gelukkig ook niet. Kijk voor alle informatie op xinix.nl.