Bestuur Kozakken Boys reageert op onrust bij de club

21 september 2023, 19:10


Sport Nieuws

WERKENDAM – Nadat afgelopen dinsdag de familie van clubicoon Teus Paans middels een open brief reageerde op de onrust bij de club, reageert nu ook het bestuur van Kozakken Boys.

Na een jaar bestuursperiode van de kleinzoon van Teus Paans is er volgens de familie sprake geweest van chantage, ondermijning, bedreiging en zijn er leugens verspreid over hem met als toppunt een spandoek dat eerder deze week werd opgehangen waar een persoonlijke aanval in is verwerkt. Het rommelt al enige tijd bij de vereniging. Dit wordt mede ingegeven, omdat de prestaties achterblijven bij de verwachtingen.

Het bestuur geeft aan diverse signalen te hebben ontvangen, waarvan veel met een negatieve uitlating. Het bestuur laat weten dat het teleurstellend is dat emotie, onvrede, persoonlijke aanvallen, haat en a-sociaal gedrag zich laat uiten via de (social) media of andere kanalen. Het bestuur roept dan ook om de afgelopen gebeurtenissen geen voeding te laten zijn voor nog meer negatief gedrag en roept op om weer met elkaar vertrouwen te hebben in de toekomst.