Speel poker in Wijk en Aalburg

10 september 2023, 13:58


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Het Pokerkampioenschap van Wijk en Aalburg op 4 oktober is een pokertoernooi voor iedereen (18+) die het leuk vindt om te pokeren of wil leren pokeren. Ook zonder enige poker ervaring kunt u dus meedoen.

De basisregels van het pokerspel zijn erg eenvoudig. Men legt deze na uw inschrijving uit aan de hand van een korte uitlegvideo. Tijdens het pokertoernooi is er ook altijd een toernooidirecteur aanwezig die al uw vragen omtrent de poker regels kan beantwoorden. Daarnaast zijn ook de meer ervaren spelers aan tafel altijd bereid om u op weg te helpen. U bent van harte welkom op 4 oktober bij Proeflokaal den Dijk aan de Maasdijk 113 in Wijk en Aalburg.

Dit pokertoernooi is tevens een voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Dat betekent dat u uzelf tijdens dit toernooi kunt kwalificeren voor de kwartfinales, halve finales of de landelijke finale van het ONK Poker 2023/2024.