Tweedehands boekenverkoop bij Maaswaarden ouderenzorg

1 september 2023, 16:59


Regio Info

WIJK EN AALBURG – De winkelruimte van Maaswaarden ouderenzorg is weer geheel aangevuld met nieuwe tweedehandsboekenvoorraad. Vrijwilligers Dirk en Nel zijn weer helemaal klaar om u te ontvangen op donderdag 7 september van 18.30 tot 20.30 uur.

De locatie voor deze tweedehands boekenverkoop is te vinden aan de Azaleastraat 26 in Wijk en Aalburg. Op de derde etage van aanleuncomplex Munnikenstate. Op alle gebied is er wel iets te vinden: oorlog, streek, kook, christelijk, natuur, creatief, romans, thrillers enz. De vrijwilligers Dirk en Nel ontmoeten u graag.

Op zaterdag 30 september is de volgende verkoop van 10.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Bert Noorloos 0416-698400 of mailen b.noorloos@maaswaarden.nl.