Jongerencentrum De Pomp viert 10-jarig jubileum

27 augustus 2023, 10:24


Regio Info

ALMKERK – Op zaterdag 2 september viert jongerencentrum De Pomp het 10 jarig jubileum van haar pand aan de Sportlaan in Almkerk met een dag vol activiteiten.

De dag start om 11.30 uur met de feestelijke opening van de prachtige nieuwe keuken die o.a. gebruikt gaat worden voor kookactiviteiten en workshop. Hiermee gaat een langgekoesterde wens van de vrijwilligers van De Pomp in vervulling. De hele dag zijn er allerlei leuke activiteiten zoals een rodeostier, de Grote Pompquiz en een speciale Bingo. Daarnaast zijn er diverse eetkraampjes waar de hele dag van alles te koop is. De opbrengst van deze verkoop gaat direct naar het jongerenwerk. Voor de sportievelingen is er ook nog een Pannakooi-toernooi.

’s Avonds is het programma speciaal voor jongeren vanaf 12 tot 23 jaar. Dan komt DJ Roberto Rosso een feestje bouwen. Dj Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen.

De dag is gratis toegankelijk maar voor het avondprogramma zijn kaarten beschikbaar. Die kosten €7,50 per stuk en zijn te bestellen via de website www.depompalmkerk.nl.