Bibliotheek Altena organiseert een Schrijfwedstrijd

27 augustus 2023, 10:17


Regio Info

ALTENA – Op vrijdag 7 oktober organiseert de Bibliotheek CultuurPuntAltena het Lokale Schrijversfestival. In aanloop daarnaartoe organiseert men een schrijfwedstrijd.

Haal uw pen of toetsenbord tevoorschijn en start uw verhaal met de woorden ‘In Altena…’. Dit verhaal moet een link hebben met een plek, persoon, evenement, traditie, of wellicht iets anders in de gemeente Altena. Of het nu gaat om de Zomerfeesten in Almkerk of de historische ondertekening van de Zoen van Woudrichem in 1419. Alles kan. Uw verhaal heeft maximum 1000 woorden en mag zowel fictie als non fictie zijn. Juryleden Jan van Mersbergen en Arjan Visser, beiden lokale schrijvers met landelijke faam, beoordelen de verhalen. Het verhaal dat de jury het meest weet te betoveren verschijnt in de lokale krant.

Lever uw verhaal vóór 15 september in via bibliotheekaltena.nl/schrijfwedstrijd. Vergeet niet om uw gegevens achter te laten en noteer alvast 7 oktober in uw agenda. Reserveer uw gratis kaartje via bibliotheekaltena.nl/schrijversfestival.