ChristenUnie stelt het college vragen over leerlingenvervoer

25 augustus 2023, 17:51


Lokaal Nieuws

ALTENA – Gemeenteraadslid Anne Duizer van de ChristenUnie heeft het college vragen gesteld over het leerlingenvervoer.

Bij de ChristenUnie komen signalen binnen dat het leerlingenvervoer dat uitbesteed is aan Forseti niet optimaal verloopt. Dat leidt tot allerlei problemen en veel stress voor kinderen en ouders, maar ook bij de school.

De ChristenUnie vraagt het college daarom of het bekend is dat er meerdere leerlingen die leerplichtig zijn, thuis zitten omdat het leerlingenvervoer niet goed verloopt. Of het bekend is dat kinderen tot meer dan 6 weken thuis zitten en dat ouders nu na de vakantie nog steeds moeten wachten. Verder wil de ChristenUnie graag weten of het college voornemens is om de actuele problemen op te lossen en wil de partij graag weten op welke wijze en binnen welk termijn dit zal gebeuren.