Marcel Vaandrager speelt mee in nieuwe videoclip van Snelle

19 augustus 2023, 13:45


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – Fragmenten van het nieuwe lied ‘Radio’ van Snelle waren op 17 augustus bij RTL Boulevard te zien. Tegelijkertijd ging het nummer viraal. Dezelfde avond werd het nummer al duizenden keren bekeken.

Marcel Vaandrager uit Werkendam heeft, als vader van een dochter die het ouderlijk huis verlaat, een belangrijk aandeel in de clip. Natuurlijk gaat het volgens Marcel vooral om het geweldige lied van Snelle. Hij is blij dat hij gevraagd werd voor zijn aandeel in deze clip. Ondanks dat Marcel in deze clip geen letter tekst heeft, komt de emotie goed door in het lied.

Studenten van de Paul van Vliet Theateracademie, waar Marcel heeft gestudeerd, reageerden met ‘kippenvel’ en ‘erg goed’. Het lied is te zien en te beluisteren op YouTube via de zoekwoorden ‘Snelle’ en daarna op ‘Radio’.