Post van gemeente Altena digitaal ontvangen?

28 juli 2023, 11:05


Lokaal Nieuws

ALTENA – Per juli kunt u post van de gemeente Altena digitaal ontvangen met de Berichtenbox van MijnOverheid.

De Berichtenbox is uw persoonlijke digitale brievenbus waarin u post van de overheid, bijvoorbeeld de Belastingdienst, RDW en UWV digitaal kunt ontvangen. Ook gemeente Altena heeft zich aangesloten bij de Berichtenbox. U kunt uw post van de gemeente dus voortaan digitaal ontvangen.

Als er nieuwe berichten voor u zijn, ontvangt u automatisch een e-mail. Niet alle post van de gemeente is al digitaal beschikbaar. Dit gaat stap voor stap. Daardoor kan het voorkomen dat u nog steeds post van de gemeente in de brievenbus krijgt. Ook als u zich heeft aangemeld voor de Berichtenbox. Om uw post digitaal te ontvangen, logt u met DigiD in op https://mijn.overheid.nl/ en kunt u via ‘instellingen’ het vinkje voor de gemeente Altena aanzetten. Deze instelling kunt u altijd weer wijzigen.