Openstelling Fort Giessen op 22 juli

16 juli 2023, 11:21


Regio Info

GIESSEN – Het prachtig gerestaureerde Fort Giessen opent haar poorten op zaterdag 22 juli van 13.00 tot 17.00 uur.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Er zijn schitterende exposities over de geschiedenis van het Fort en onze streek tijdens Wereldoorlog I en over de natuur van ons mooie Altena. Ook kunt u in diverse films de restauratie van het fort en de rol van de forten van Altena in de Nieuwe Hollandse Waterlinie bekijken. Verder kunt u wandelen over het Fort en genieten van de flora en -fauna. Of met een trekpontje de fortgracht oversteken naar het educatie-park over WOI.

Heeft u interesse? De toegang is gratis en u kunt vrij rondwandelen. Als u graag uitleg wilt kunt u om 14.00 uur aansluiten voor een rondwandeling onder leiding van een gids. Fort Giessen is gelegen aan de Giessensesteeg in Giessen. Kijk ook op fortbijgiessen.nl.