Vanaf 8 augustus alleen digitaal betalen bij Riveer

13 juli 2023, 18:05


Lokaal Nieuws

REGIO – Vanaf 8 augustus kan alleen nog digitaal worden betaald voor een overtocht met een veerpont van Riveer.

Voordat je aan boord komt, koop je een kaartje via de website of de Riveer-app. Door het nieuwe digitale betalingssysteem kunnen reizigers niet langer meer op de veerponten zelf een kaartje kopen en is pinnen bij de kaartverkoper straks ook verleden tijd. Digitaal betalen geldt vanaf 8 augustus voor alle soorten vervoersbewijzen: losse kaartjes, dag- en voordeelkaarten en abonnementen. Het systeem werkt met een QR-code op de kade of via de website van Riveer.

Riveer beheert de veerponten op de vaarroutes: Aalst-Veen, Brakel-Herwijnen, Gorinchem-Woudrichem, Gorinchem-Sleeuwijk, Gorinchem-Werkendam-Hardinxveld, Slot Loevestein-Fort Vuren.