Maaswaarden ouderenzorg zoekt vrijwillige collega’s

9 juli 2023, 19:47


Regio Info

WIJK EN AALBURG – Vind u het leuk om een ontbijtje te verzorgen, een kop koffie rond te delen met een praatje erbij, of mee te helpen bij een activiteit? Dan is vrijwillige collega worden bij Maaswaarden ouderenzorg vast iets voor u.

Op de locatie Wijkestein aan de Azaleastraat in Wijk en Aalburg kunnen nog nieuwe vrijwilligers terecht. In een ontspannen sfeer draagt u bij aan het welzijn van de bewoners. Er zijn veel mogelijkheden, te denken valt aan onder meer het maken van ontbijt, meehelpen met de frietavond, koffie verzorgen, bewoners halen en brengen naar de fysioruimte en muziek maken in het atrium.

Nieuwsgierig geworden of direct interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan contact op met Bert Noorloos via het e-mail adres b.noorloos@maaswaarden.nl.