TEC-spelers Bo van Essen en Guido van Rijn komen toch niet naar Kozakken Boys

6 juli 2023, 20:01


Sport Nieuws

WERKENDAM – Technisch directeur van Kozakken Boys, Johan van der Werff, heeft de club laten weten dat hij zijn overeenkomst met de club per juni 2024 beëindigt of zoveel eerder als mogelijk.

Hij baalt van de onbetrouwbare mensen in het voetbal, zoals hij zelf zegt. Kozakken Boys had de komst van de TEC-spelers Bo van Essen en Guido van Rijn al bevestigd, maar Van Essen koos uiteindelijk toch voor Spakenburg. Daarop besloot Van Rijn om bij TEC te blijven. Beide spelers hadden al getekend bij de Werkendammers. Maandag kwam het bestuur van Kozakken Boys met Spakenburg de gewenste afkoopsom voor Van Essen overeen. Van Rijn zou met Van Essen samen gaan rijden naar Werkendam. Nu Van Essen naar Spakenburg gaat, heeft Van Rijn besloten ook niet te komen.

Kozakken Boys is voor het komende seizoen nog op zoek naar drie tot vier nieuwe spelers.