Welzorg en Medipoint verzorgen Wmo-hulpmiddelen

2 juli 2023, 11:19


Regio Info

ALTENA – Vanaf 1 juli verzorgen Welzorg en Medipoint de Wmo-hulpmiddelen in de gemeente Altena.

Maakte u gebruik van een hulpmiddel van Medipoint via het oude contract? Dan heeft u reeds een brief ontvangen. U heeft aan kunnen geven of u wilt overstappen naar Welzorg of dat u bij Medipoint wilt blijven. Het hulpmiddel dat u op dit moment in gebruik hebt, kunt u blijven gebruiken. Vanaf 1 juli voert Welzorg of Medipoint het onderhoud aan uw hulpmiddel uit.

Het u vragen over uw Wmo-hulpmiddelen? Voor vragen of bij een storing kunt u contact opnemen met één van beide klantenservices. Voor Welzorg kunt u 24 uur per dag bellen met 088 – 0016 700 en voor Medipoint kunt u, ook 24 uur per dag, bellen naar 088 12 48 203.