Oproep van dorpsraad Werkendam aan bewoners voor behouden leefbare omgeving

29 juni 2023, 22:10


Lokaal Nieuws

WERKENDAM – De dorpsraad van Werkendam doet een dringende oproep aan alle bewoners om samen te werken aan het behoud van een leefbare omgeving.

In een recente brief aan de inwoners benadrukt de dorpsraad het belang van een net en toegankelijk Werkendam voor iedereen. Ze vragen de bewoners onder andere om de zakken met plastic afval niet te vroeg aan de palen te hangen, om zo vervuiling en ontsiering van de omgeving te voorkomen. In plaats daarvan wordt verzocht het afval op de ophaaldagen aan te bieden. Naast het juist aanbieden van afval, vraagt de dorpsraad ook om medewerking bij het begaanbaar houden van de stoepen. De dorpsraad roept tevens op om de heggen goed bij te houden, zodat deze niet over de stoep gaan hangen en de doorgang voor voetgangers belemmeren.