Tentoonstelling bij vmbo Schans groot succes

28 juni 2023, 23:34


Lokaal Nieuws

SLEEUWIJK – Brugklasleerlingen van vmbo Schans in Sleeuwijk organiseerden op dinsdag 27 juni jl. een tentoonstelling voor het vak Talenttijd.

Talenttijd is een nieuw vak bij Schans, waarbij leerlingen hun talenten en kwaliteiten inzetten, ontdekken en verbreden. Er wordt gewerkt met challenges, uitdagende opdrachten, waar leerlingen 5 weken aan werken. Tijdens de tentoonstelling werden de challenges van de laatste periode gepresenteerd. Er waren o.a. boten gebouwd, knikkerbanen en terraria gemaakt, droomslaapkamers ontworpen en vinylplaten gepimpt. Ouders, verzorgers en familieleden kwamen langs en genoten na afloop van de tentoonstelling ook nog van een heerlijk broodje hamburger. Uiteraard gemaakt door de brugklasleerlingen zelf.