Inspirerende wandeling in de Biesbosch door Vrouw&Altena

28 juni 2023, 23:39


Regio Info

ALTENA – Vrouw & Altena organiseert op donderdag 6 juli 2023 een wandeling plaats waarbij deelneemsters elkaar inspirerende vragen kunnen stellen en tegelijkertijd genieten van het prachtige natuurschoon van de Biesbosch.

Tijdens de wandeling krijg je de kans om je te laten inspireren door elkaars verhalen en ervaringen. Voor de ongemakkelijke momenten van ‘het netwerken’ is er geen tijd, want er zullen regelmatig vragen gesteld worden, waardoor er binnen no-time een interessant gesprek opgestart is met je wandelpartner. Daarnaast zal een gids aanwezig zijn om de deelneemsters meer te vertellen over het gebied en de rijke biodiversiteit die de Biesbosch te bieden heeft.

Het evenement start om 15.30 uur met een warm welkom, met koffie, thee en een overheerlijke zoete versnapering. Vrouw & Altena nodigt alle vrouwen uit de regio uit om deel te nemen aan dit bijzondere evenement in de Biesbosch. De kosten voor deelname bedragen € 8,00 per persoon. Blijf je nagenieten met een hapje en drankje? Dan komt daar nog € 25,00 per persoon inclusief twee drankjes naar keuze bij.  Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@fresh-lemon.nl .