Sportcafé Altena met uitreiking Sport Awards op 26 juni

19 juni 2023, 14:55


Sport Nieuws

ALMKERK – Wie worden de sporter, de sportploeg, het aanstormend talent én de meest fanatieke vrijwilliger van 2022 op het gebied van sport? Op 26 juni worden de Altena Sport Awards 2022 uitgereikt.

Na de uitreiking van de Sport Awards Altena vertelt Roy Meyer, vertegenwoordiger van Nederland als zwaargewicht judoka op de grootste toernooien (EK’s, WK’s en de Olympische Spelen) over hoe de sport zijn leven 180 graden heeft veranderd. Een andere spreker is Edwin Kleiboer. Het werven van vrijwilligers lijkt steeds lastiger te worden. Spreker Edwin Kleiboer denkt daar anders over. Hij neemt u mee in zijn visie over het werven van vrijwilligers en deelt zijn tips en tricks.

Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Op maandagavond 26 juni vanaf 19.00 uur heet wethouder Shah Sheikkariem u van harte welkom in het gemeentehuis in Almkerk aan de  Sportlaan 170. Aanmelden kan heel eenvoudig door een e-mail te sturen naar h.deridder@gemeentealtena.nl.