Wegrestaurant Napoleon in Hank genomineerd voor Beste Truckerscafé van Nederland

24 mei 2023, 21:14


Lokaal Nieuws

HANK – Wegrestaurant Napoleon bij Hank is een van de genomineerden in de verkiezing van het Beste Truckerscafé van Nederland.

Begon het restaurant ooit met een parking van ‘30 meter naar achteren en 50 meter opzij’, nu beslaat het een oppervlak van 15.000 vierkante meter. En toch staat het er ’s avonds laat bomvol met vrachtwagens. Het is één van de redenen dat IQ Select, het uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs, de verkiezing voor Beste Truckerscafé van Nederland dit jaar voor het eerst begon: als een ludieke actie, maar met een serieuze ondertoon. Volgens het bureau is het voor vrachtwagenchauffeurs steeds lastiger om een parkeerplek te kunnen vinden. Met de verkiezing wil het eigenlijk de faciliteiten langs de weg de ondernemers die hun ziel en zaligheid in hun truckerscafé stoppen in het zonnetje zetten.

Stemmen op wegrestaurant Napoleon als Beste Truckerscafé van Nederland kan tot en met woensdag 31 mei via www.iqselect.nl.