Werkgroep Fairtradegemeente Altena zoekt nieuwe leden

21 mei 2023, 11:40


Regio Info

ALTENA – De ‘Werkgroep Fairtradegemeente Altena’ nam in de Fairtradeweek afscheid van 3 van haar leden en zoekt versterking.

De overgebleven werkgroepsleden, Tinette Voor den Dag en Jos Korthout, verwachten binnenkort 2 nieuwe leden te verwelkomen. Dat is verheugend, maar nog veel te weinig omdat in de 21 woongemeenschappen van Altena heel veel bedrijven, winkels, horeca, scholen, kerken, verenigingen en stichtingen moeten worden benaderd en aangespoord om ook Fairtrade te worden. Tinette en Jos zouden graag nog meer belangstellenden willen verwelkomen binnen de werkgroep om het doel te kunnen behalen, dat Altena een ‘Fairtradegemeente’ wordt.

Heeft u interesse om meer te weten te komen over de werkgroep? Neem dan contact op met Jos Korthout op het e-mail adres j.a.m.korthout@planet.nl.