Toneel Entree op de planken met ‘PoppenCast’

21 mei 2023, 11:47


Regio Info

WERKENDAM – Toneelgroep Entree uit Sleeuwijk is terug met een nieuwe voorstelling, ze spelen PoppenCast een voorstelling over troost, hoop en met een onverwachte uitkomst.

Hoewel de vereniging in oktober nog op de planken stond met hun voorstelling ‘Regels’ in de Uppelse watertoren, zijn ze enkele maanden later al terug met een nieuwe voorstelling. Niet alleen een ander stuk, maar ook met een hoop nieuwe spelers en een nieuwe locatie. De voorstelling gaat over Milou, een meisje dat tegenslag na tegenslag heeft gehad. Op het moment dat zij besluit dat ze zo niet langer door wil gaan, ontmoet ze zeven poppen. Poppen die haar de zin van het leven weer laten inzien, die haar laten lachen en laten stralen tijdens hun voorstellingen in het poppentheater. Maar wie gaat er achter deze poppen schuil?

De uitvoeringsdata zijn op 20 en 26 mei en op 9 en 10 juni. Het adres is Heimansgatweg 1 te Werkendam. Kaarten zijn te koop op www.toneelentree.nl of voor aanvang aan de kassa. De kaarten kosten € 9,50 per stuk.