Open dagen Duyls Bos

21 mei 2023, 11:32


Regio Info

ALMKERK – Tijdens het Pinksterweekeinde organiseert Duyls Bos in Almkerk weer de traditionele open dagen.

Het thema is deze keer ‘De gemoedelijke jaren ’50 en ’60’ en dat omvat alles van levensstijl, muziek, kleding, gebruiksvoorwerpen enzovoort. Erg de moeite waard om een kijkje te komen nemen. De openingstijden zijn op de genoemde data van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang is gratis. Elke dag zal er om 11.00 en 13.30 uur een rondleiding zijn waarbij iedereen die dat wil aan kan sluiten.

De auto kan geparkeerd worden langs de Midgraaf, toegang is daar via de Hillse kade. Fietsers, wandelaars en mensen slecht ter been kunnen via de poort aan de Duijlweg komen. Er staan banners, dus de ingangen zijn duidelijk herkenbaar. Voor meer informatie: www.duylsbos.nl.